Снимка Булфото, архивКорнелия Нинова се извини на народа. Това Народно събрание

...
Снимка Булфото, архивКорнелия Нинова се извини на народа. Това Народно събрание
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Уважаеми български граждани, съжаляваме за това, което ви причинява 46 НС

Снимка Булфото, списък

Корнелия Нинова се извини на народа. 

Това Народно заседание е изчерпано откъм наличие, призна алената шефка Корнелия Нинова. Тя въпреки всичко прикани останалите политически сили в Народното събрание да проявят разсъдък и отговорност и да се одобри рационална актуализация на бюджета, тъй като в противоположен случай се задават доста тежки месеци.

„ Уважаеми български жители, съжаляваме за това, което ви предизвиква 46 Народно събрание, грозните подиуми, персоналните обиди и непремерените изявления на сътрудниците са унизителни за българския парламентаризъм “, сподели соцлидеркатата.

Тя напомни, че от Българска социалистическа партия пробваха да внесат непоклатимост, успокоение и разсъдък.

„ Поканихме Има Такъв Народ, Демократична България и ИБГНИ на диалози за болшинство по политики и постоянно държавно управление, болшинство за смяна на модела. Част от тази смяна беше разногласието от през вчерашния ден и през днешния ден, смяна в правосъдната система, правосъдна промяна. От партиите на митинга отказахте да създадем болшинство, което да смени основния прокурор Иван Гешев, а в този момент търсите болшинство, което да смени защитата му, на това му се споделя промяна по митинга. Така ли отговаряте на упованията на хората, които стачкуваха с две претенции – оставка на Борисов и на основния прокурор “, разяснява Нинова.

Тя упрекна партиите на митинга, че в последните дни много йезуитски се пробват да трансферират отговорността за личното си изтощение върху Българска социалистическа партия.

" Не можем да ви го позволим. Ние от Българска социалистическа партия гласувахме за законите за събаряне на защитата на НСО от управнически фигури и не опитвайте да трансферирате отговорността върху Българска социалистическа партия “, скочи тя.

" Един месец от Българска социалистическа партия демонстрираме отговорност към хората, поради това сме търпеливи, рационални, аргументирани и мислим държавнически. Това беше огромно тестване на характера, само че новите партии високомерно отхвърлиха подадената от нас ръка, от два дни се молят да задържим мандата, с цел да решат значими въпроси, видяхме през вчерашния ден и през днешния ден какво се случва и какъв брой са значими въпросите “, укори Нинова.

По думите й за Българска социалистическа партия значимите въпроси са скокът на цените, препълнените лечебни заведения, растящата безработица, инфлацията, компаниите, изправени пред банкрут, и всичко това се заключва в три думи - актуализация на бюджета.

Нинова отсече, че остават четири дни преди Българска социалистическа партия да върне мандата и прикани за най-малко на финала Народно събрание да е отговорно пред жителите и да актуализира бюджета.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР